Tam Uyarlama: aeyStudio.com - Forumlar
AybatA
Merhaba,
photoshopta nasıl tr karakter kullanılacağını bilmeyenler için;

word veya herhangi bir yazım programında tr karakterle yazınızı yazın. sonra copy/paste yoluyla photoshopa paste edin. ve tr karakter sorunu ortadan kalksın.

belki işinize yarar diye yazmak istedim.
mmmgonen
Arkadaşlar bende bu konu ile ilgileniyordum bi ara başka bir sitenin bi formunda rastgelmişti ve trfontxp.zip diye bir dosya bu dosya ile türkçe karakter sıkıntısını sadece photoshop değil bilgisayardaki tüm programlar ve bilgisayar için geçerli olduğunu yazıyordu dosyayı buldum ama nereye kopyalıcam veya nereye kurucam vs. vs. vs. bilemiyorım. bide gerçekten bu dosya o işi de yapıyormu oda şüpheli neyse ilgilenen varsa info@bigdesigner.com mail adresine TRFONTXP konulu bir mail atsın ve ben size bu dosyayı göndereyim ok...

Dosyayı çalıştırabilen olur ve işe yaradığını gören olursa bana bildirirse sevinirim..

Daha önce böyle bir dosyayı bilen ve işe yaradığını söyleyen varsa bana lütfen mail atsın ve nasıl yaptığını anlatsın Teşekkürler...
Bu ana içeriğin bir "lo-fi" uyarlamasıdır. Tam uyarlamayı tüm resimleri ve formatıyla görmek için lütfen tıklayın.