Herkese Merhaba.
Web sitesi işine yeni bulaştım, fena da ilerlemiyorum ama bir yerde kitlendim kaldım.
Sitede bir form hazırladım (anket gibi list ve text insertleri var).Bu formların da en iyi dreamveaverda hazırlandığını öğrendiğim için o programı seçtim, hazırladım ve daha sonra da html olarak kaydettim.
Web sayfasının tasarımı için de fireworksu kullandım (gerçekten çok kullanışlı ve güzel program) ve .png dosyalarında hazırladıklarımı html'ye çevirdim.
Ancak, .png dosyalarında hazırladığım sayfadan dreamveaverda hazırladığım bir dosyaya geçiş yapmam gerekiyor. (Sitenin içeriği gereği) Her iki dosyayı da html'ye çevirmiş olmama rağmen ve fireworks dosyasınjdaki butona linki doğru veriyor olmama rağmen dosyayı o forma yönlendiremiyorum. Çünkü fireworks, dreamweaverde hazırlanmış ve daha sonra html olarak kaydedilmiş dosyayı görmüyor (yani açmıyor.HTML tablosu bulunamadı diyor)
Eğer anlatmayı becerebildiysem ve yardımcı olursanız çok sevincem. Kolay gelsin.
mrb.
Sorunun fireworksden kaynaklandığını sanmıyorum. çünkü dreamveaver ve fireworks aynı firma tarafından üretilen programlar olduğu için bir uyuşmazlık söz konusu olmaz. kodlamada hata yapıyor olabilirsin
Sorunun fireworksden kaynaklandığını sanmıyorum. çünkü dreamveaver ve fireworks aynı firma tarafından üretilen programlar olduğu için bir uyuşmazlık söz konusu olmaz. kodlamada hata yapıyor olabilirsin
Bu tür sorunların yaşanmaması için önerilecek en ciddi programlar kullandığın programlardır. Farklı kişisel bir hata yapıyor olabilirsin.