Arkadaşlar benim sormak istediğim şey photoshopla degişik tarzlarda yazılar nasıl yazabileceğim.Yazı stili derken Courier,Arial falan kastetmiyorum.Örneğin Sayfama hoşgeldiniz yazıcam diyelim.Ama normal tarzda degil nasıl anlatıyım.Harfleri istediğim şekillere sokmak istiyorum.Nasıl olucagı konusunda fikri olan war mI?Umarım anlatabildim.
Bunun için en uygun yol, istediğiniz yazı tipini ve büyüklüğünü seçtikten sonra, metninizin harflerini tek tek yazmaktır. Böylece her bir harfe istediğiniz gibi ve ayrı ayrı şekil verebilirsiniz.
Harflere değişik şekiller vermek için de, Text Tool daki Wrap Text'i kullanabileceğiniz gibi harfleri "Text" özelliğinden çıkardıktan sonra (Rasterize Layer), Edit]Transform seçenekleri ile istediğiniz şekilde deforme edebilirsiniz (Örn. sitemizin logosu gibi). Detaylı bilgi için Tıklayınız!
Harflere değişik şekiller vermek için de, Text Tool daki Wrap Text'i kullanabileceğiniz gibi harfleri "Text" özelliğinden çıkardıktan sonra (Rasterize Layer), Edit]Transform seçenekleri ile istediğiniz şekilde deforme edebilirsiniz (Örn. sitemizin logosu gibi). Detaylı bilgi için Tıklayınız!
Sizin Logonuz gibi deil benim tam olarak soylemek istediğim.Örnekteki dosyada ne demek istedigimi daha iyi anlarsınız
Örneğinizdeki yazı tipini pcfonts.com gibi font sitelerinde aramalısınız.
Türkçe font tipleri için ise ceviz.net sayfalarına bakınız.
Türkçe font tipleri için ise ceviz.net sayfalarına bakınız.