merhabalar. web tasarımına yeni başladım ve amatör olarak bu konu ile ilgileniyorum. karşılaştığım bir sorunla ilgili yardım almak istiyorum. kişisel web sayfamda kullanmak üzere bir menü appleti indirdim ve appleti sayfama yerleştirdim. applet parametreleri ile oynayarak istediğim değişiklikleri yaptım, ancak derdim de burada. menümde türkçe karakterler kullanamıyorum. yani applet türkçe karakterleri tanımıyor. bu sorunu nasıl aşabilirim? ilk başta appleti not defterinde açıp düzenlemeyi denedim ancak not defterinde saçma sapan karakter ve simgelerle karşılaştım. dolayısıyla herhangi bir değişiklik yapamadım. tasarım için dreamweaver kullanıyorum, ancak sadece parametrelerle oynayabiliyorum. bu ve bunun gibi appletler üzerinde nasıl değişiklik yapabilirim? az çok bilgisayar programlama altyapım var. bunun için de belirli bir programa ihtiyacım var mı? varsa nedir? yardımınız için şimdiden teşekkürler. kolay gelsin...
Java konusunda Türkçe içerikli sitelerden yararlanmanızı öneririz. Örn: java.sayfasi.com gibi...
Programlar hakkında geniş bilgiyi buradan bulabilirsiniz (ing).
Programlar hakkında geniş bilgiyi buradan bulabilirsiniz (ing).