1 wepsitesi yapmaya karar verdim fakat bu işin acemisiyim frontapage 2003 kullanıyorum şimdi ben siteyi önce yapıp sonramı internette yayınlıyacağım yoksa bi adres felan alıp ordamı site yapıcam
2 bağzı sitelerden arayüzler indirdim bunları kullanayım dedim olmadı mesela 4 tane buton koymuş ben bunu 6 7 taneye cıkarmaya calıştım olmadı artı butonun üzerindeki yazıyı değiştiremiyorum
3 sitem eczene sitesi olacak sayfanın en üstünde felan filan eczanesi diye bi yazı istiyorum ama haraketli arkasındada resim olacak
4 diyelimki siteme html kodlarıyla saat veya başka birşey yaptım ben bunları sağ daya ortala sola daya değilde her hangi bir yere taşımak istiyorum
5 diyelimki ana sayfam var ve yardım diye bir buton var ben bu butona basınca yardım sayfası acılıyor şimdi bu yardım sayfası ayrı bir sayfa olarakmı kaydedicem butnoda kısa yol yapacağım doğrumudur
6 vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekürler
Web sitemizdeki Dersler bölümünden Web Tasarımı açıklamalarını iyi incelerseniz bütün sorularınızın yanıtını bulabilirsiniz.
Alıntı:
[quote author=zebaniz link=topic=664.msg1943#msg1943 date=1151591987]
Web sitemizdeki Dersler bölümünden Web Tasarımı açıklamalarını iyi incelerseniz bütün sorularınızın yanıtını bulabilirsiniz.
nerde bu dersler bölümü bulamadım bari onu yazsaydın
siteyi ilk açtığında foruma girmeden ana sayfada üst menude var
eyvallah buldum
ancak diyelimki arama motoruyla ilgili kod ları siteme kopyala yapıştır yontemiyle yaptım ben bunu sitemin en altına ve sağ tarafa veya her hangi bir yerine nasıl götürürüm
ancak diyelimki arama motoruyla ilgili kod ları siteme kopyala yapıştır yontemiyle yaptım ben bunu sitemin en altına ve sağ tarafa veya her hangi bir yerine nasıl götürürüm
sitenin en alt kısmına bir tane tablo aç ve iki sütüundan oluşsun.
ikinci sütunun içine kodlarını yapıştır.
sütunları ayıran çizgiyi sağa ve sola oynatarak yerinin ayarlayabilirsin
ikinci sütunun içine kodlarını yapıştır.
sütunları ayıran çizgiyi sağa ve sola oynatarak yerinin ayarlayabilirsin
yapamadım tablo cizgileri belli oluyor
resmimi sayfanın herhangi bir yerine tasımak veyw yazının sağına soluna taşımak istiyorum
yapamıyorum
acık anlatırsan sevinirim
resmimi sayfanın herhangi bir yerine tasımak veyw yazının sağına soluna taşımak istiyorum
yapamıyorum
acık anlatırsan sevinirim
tablonun çizgilerinin gözükmemesini istiyorsan tablonun üzerinde sağ tuş yapıp toblonun özelliklerinden border kısmı (genellikle 1 dir) onu 0 yapacaksın.
resmini sayfanın herhangi biryerine fare tutup taşıyamazsın ancak tablo ile istediğin nesneleri yan yana alt alta istediğin şekilde dizebilirsin.
resmini sayfanın herhangi biryerine fare tutup taşıyamazsın ancak tablo ile istediğin nesneleri yan yana alt alta istediğin şekilde dizebilirsin.
baba büyüksün şimdi anladım
eve gidince yapıcam şimdilik teşekür ederim
ancak daha cok teşekürü hak etmek için aşağıdaki sorumu cevaplaman lazım
sitemi üçretli ve üçretsiz nasıl yayınlarım
site yayınlama konusunda ? siteyi hazırlarsın-biryerlerden birşekilde bi adres alırsın hazırlamış olduğun dosyayı ( SİTEYİ EVDE HAZIRLAYIP İŞYERİNDEKİ BİLGİSAYARDAN YAYINLIYACAĞIM) adres aldığım bilgisayara gönderirsin ordan yayınlanır biraz saçmaladım ama bilgim yok ne yapayım doğrusunu sen yazarsan koca bir teşekür hak edersin
eve gidince yapıcam şimdilik teşekür ederim
ancak daha cok teşekürü hak etmek için aşağıdaki sorumu cevaplaman lazım
sitemi üçretli ve üçretsiz nasıl yayınlarım
site yayınlama konusunda ? siteyi hazırlarsın-biryerlerden birşekilde bi adres alırsın hazırlamış olduğun dosyayı ( SİTEYİ EVDE HAZIRLAYIP İŞYERİNDEKİ BİLGİSAYARDAN YAYINLIYACAĞIM) adres aldığım bilgisayara gönderirsin ordan yayınlanır biraz saçmaladım ama bilgim yok ne yapayım doğrusunu sen yazarsan koca bir teşekür hak edersin
internette free host diye aratıp beleş bir host alman lazım (host dediğimiz siteni yayınlayacağın alan) aldığın hosta sitenin dosyalarını upload ettikten sonra başka bişeye gerek kalmıyor