Tam Uyarlama: aeyStudio.com - Forumlar
efdal
Size birkaç sorum olacak. Yanıtlarsanız sevinirim.

1. KNIFE aracını resim üzerinde uygulayamıyorum.
2. Çizgi ve çerçeveleri özelleştiremiyorum. Kesik kesik yapma falan.
3. KIRPMA aracı toolbar menümde yok..
4. LASSO tool aracı nasıl kullanılıyor?

İyi çalışmalar.
yavuzosman
merhaba
sehir disindayda oldugumdan gec cevap verdigim icin ozur dilerim.

Soru:
1. KNIFE aracını resim üzerinde uygulayamıyorum.
Cevap:
KNIFE aracını resim uzerinde kullanamazsin, cunku KNIFE aracı sadece vektorel [cizgisel] objeler icindir.

Soru:
2. Çizgi ve çerçeveleri özelleştiremiyorum. Kesik kesik yapma falan.
Cevap:
bir cizgi olusturun, menuden Window]inspectors]stroke [ctrl+alt+L] komutu verin, karsiniza gelen palettin alt bolumundeki No Dash kismindan cizginizi ozellestirin

Soru:
3. KIRPMA aracı toolbar menümde yok..
Cevap:
Version 10'da Edit]Keyboard Shortcuts komutu verin, Toolbars sekmesini tiklayin, en alt bölümdeki other' secin sag kisimdaki simgeleri en sondakini tutup palet araclar paletine surukleyip birakin.

Soru:
4. LASSO tool aracı nasıl kullanılıyor?
Cevap:
LASSO tool aracı bir secim aracidir, ornegın karmasik bir cizim yaptiniz ve aralarindan bazilarini secip islem yapacaksiniz LASSO tool aracıni secin, secmek itediginiz objeleri hedefleyip mausa basarak imleci surukleyin ve birakin, surukleyip biraktiginiz alanin icindeki tum objelerin secildigini goreceksiniz

kolay gelsin
osman
efdal
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
sehzade53
resimleri kesmek için crop aleti kullanılır ama eğer keseceğiniz alanlar eğri büğrü yani düzgün değilse pencil ile çiz paste inside ile içine yapıştır
detaylar için sehzade53@hotmail.com adresinden ulaşabilirsin
Bu ana içeriğin bir "lo-fi" uyarlamasıdır. Tam uyarlamayı tüm resimleri ve formatıyla görmek için lütfen tıklayın.