Tam Uyarlama: aeyStudio.com - Forumlar
queensryche
Herkese merhaba diyerek söze başlamak istiyorum; konu başlığından da anlaşılacağı üzere web sayfası yapmak,tasarlamak için çok istekliyim ve çok merak ediyorum fakat açıkçası nerden başlıyacağımı bir türlü kestiremedim.
Frontpage ile başadım aslında ama internette biraz araştırınca,bunun öncesinde HTLM kodlama sistemini öğrenmem gerektiği kanaatine vardım (yanılıyor da olabilirim tabi ).Her nekadar konuştuğum birkaç kişi buna gerek olmadığını , Frontpage yada Dreamweaver gibi programların yeni versiyonlarını kullanırken kodlama yapmadan da tasarım yapabileceğimi söyleselerde açıkçası ben pek ikna olmadım  , neyse sözü fazla uzattım galiba   Siz sevgili bilirkişilerden ricam bana bu yolda bir kaç küçük tavsiyede bulunmanız yani ilk öğrenmem gereken hangisidir ; htlm kodalama sistemi , java script , php , asp yada aklıma gelmeyenler ,  bu saydğım konularla ilgili bilgiler görüyorum internette ve gerçekten kafam şu an çok karışık nereden başlıyacağımı bilmiyorum , ne yapmalıyım  bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevineceğim , saygılar
rutter
Bak her insanın aklı ilk başladında ya ben neden bilmiyorum ben neden daha önce girmedim bu işe v.s. konularda takılır Seninde öyle olmuş gayet normal.
Kimse doğar  doğmaz Webmaster Olmamıştır Eğer duyan gören varsa buyursun forum'a yassın neyse , Sana diyecem şudur.Bir söz vardır o söz herşeyi açıklar .. Duran bir cismin ağırlığı ne kadar olursa olsun o cisme hareket ettirecek kuvvet uygulamadıktan sonra  o cisim durağan bir cisimdir. Sana bu sözden çıkaracan dersi söleyeyim; Kesinlikle yapamam deme ! Eskiden Okul dönemlerimizde
Kopya kağıtları hazırlarken dersi bilmeden çalışmış olurduk ve kağıtlara gerek kalmadan bi kaç soruyu hal ederdik,Bir html editör üzerinde çalışarak sende kendini geliştirebilirsin javaSCRİPT asp msp diyorsun onlar Sonraki işlemler çekirdek den öğren HTML kodlarını değiştir kendin yaz sonra bir google de arattır mesela sitene ekle diye binlerce site gelir acaba nedir bir bak onları ekle kaldır site yap kötü olabilir bu seni durdurmaması gerekir.Ama diyecem en önemli şey kendini kasma ; El elden üstündür bir gün gelecek sende başkasından üstün olacaksın hiç bir şey için geç kalmamışsın.

By Rutter
imren
bende seninle aynı durumdayım.hatta iddaya bile girdim hazırlayabilirim diye.bilgilerini benimlede paylasmanı rica ediyorum.umarım basarırız.
Bu ana içeriğin bir "lo-fi" uyarlamasıdır. Tam uyarlamayı tüm resimleri ve formatıyla görmek için lütfen tıklayın.