Tam Uyarlama: aeyStudio.com - Forumlar
omursun
Dersler kısmında form yapımını inceledim.Form dosyasını ayarlamaları yaptım sıra ftp den cgi-bin dosyasına atma kaldı ben free host aldım ama cgi-bin dosyası diye bi dosya yok vede ben bu dosya üzerindeki düzenlemeleri yapamıyorum.Cgi-bin dosyası nerdedir yada ne şekilde yapılır bunu da o yazıya eklerseniz vede bana yardımcı olursanız cok sevinicem 2 gündür bununla ilgileniyorum...
zebaniz
Bazı serverlarda perl dosyaları doğrudan ana dizin içinde çalıştığından dosyayı ana dizine göndererek de deneyebilirsiniz.
CGI Uygulamaları, CGI nedir gibi geniş bilgileri burada bulabilirsiniz:
http://www.ulakbim.gov.tr/dokumanlar/webtasarim/cgiuygulama.uhtml
omursun
zebaniz ben şunu örenmek istiyorum ben bedava bi host aldım vede bu hostingin dosya yükleme bölümünde cgi-bin diye bi dosya yok onun içinde ben form için gerekli olan sizin yaptığınız Formmail.pl dosyasını internete atamıyorum bana bu cgi-bin dosyasını nasıl yaratağımı yada free hosttan kaynaklanan bi sebebten mi bu dosya yok bunun cvp bini verirsen sevinicem verdiğin linkte galiba cgi için programlama gibi bişey diyor (Yada bu form mail dosyasını cgi bin dosyasına değilde direk olarak atsam çalışırmı ?)
Bu ana içeriğin bir "lo-fi" uyarlamasıdır. Tam uyarlamayı tüm resimleri ve formatıyla görmek için lütfen tıklayın.