Merhaba arkadaşlar,
Bu sitenin freehand derslerini hazırlayan ve forumuyla ilgilenen arkadaşlardan bir ricam var. Mümkünse biraz freehand ile ilgili teknikler hazırlasınlar.
Ben şahsen internette günlerimi freehand ile ilgili kaynak aramakla geçirdim. Ama ortada hiç bir şey yok. Bu işle yeni ilgilendiğim için çevremde yok. Kaldık bir başımıza. Kitaplardan falan çalışıyoruz işte.
Arkadaşlar bunu bir görüş, bir öneri olarak değerlendirin lütfen. Photoshop dersleri, flash dersleri gerçekten bol. Her taraf zıplayan top, kablo, zincir yapımıyla dolu. Biraz freehand ile ilgilenelim.
Herkese kolay gelsin...
Merhaba arkadasim...
FreeHand ile calismayi bir marangozun aletleriyle ugrasarak ham bir agactan mobilya uretmesine benzetiyorum. Bunun icin de her ustanin kendine gore bir yontemi vardir. Aletleri kendine gore kullanacagin icin bir nesne cizerken bunun diger programlardaki gibi tek yolu yoktur. Cok cesitli yollardan giderek olusturabilirsin.
Ben on yildir FreeHand kullaniyorum istedigin seyi bana sorabilirsin.
Kolay gelsin.;)
FreeHand ile calismayi bir marangozun aletleriyle ugrasarak ham bir agactan mobilya uretmesine benzetiyorum. Bunun icin de her ustanin kendine gore bir yontemi vardir. Aletleri kendine gore kullanacagin icin bir nesne cizerken bunun diger programlardaki gibi tek yolu yoktur. Cok cesitli yollardan giderek olusturabilirsin.
Ben on yildir FreeHand kullaniyorum istedigin seyi bana sorabilirsin.
Kolay gelsin.;)