Tam Uyarlama: aeyStudio.com - Forumlar
Galus
Firework ta popup menü yaptım. Bunu Frontpage ile web sayfama nasıl koyabilirim?

Saygılar.
macist
file export html only olarak kaydet daha sonra frontpage'e import ederek alabilirsin
Galus
İlgi ve bilginize teşekkür ederim. Hemen şu import olayını çözeyim.
Galus
Olmuyor . Frontpage'e aldığım zaman popup menü çalışmıyor, maus üzerine gelince renk değişmiyor.

Saygılar.
macist
peki ozaman
yaptığın pop-up menüyü internet explorer'de aç sağ klikle ve kaynağı görüntüle de burada çıkan kodu kopyalayıp frontpage'de bulunan kod kısmına yapıştır(tabiki ilgili imajların bulunduğu sayfaya )sonucu bana bildi. eğer olmazsa msn adresim

cici_mac@hotmail.com bana pop-up menuyü yolla ben çalıştırıp sana yollarım
ok
yıldırımbeyazıt
fireworsk de popup menüyü hazırladıktan sonra f12 ile ön izleme yapabilirsin orda çalışıyorsa frontpagede de çalışır.

yada export ederken bi hata olmuş olabilir.

file > export > sonra kaydet dedigin zaman kaydetmesi gerekir

Galus
Export yapınca htm ve html olarak gayet düzgün olarak kaydediyorum. Sorun bunu kendi sayfama aktarma da başlıyor. Oluşan htm deki menüyü kendi sayfama nasıl aktara bilirim?

Saygılar.
yıldırımbeyazıt
sayfa fireworksdeki sayfansa direk istediğin yere koyabilirsin yada başka sayfaya koyacaksan bütünkodları kopyalayıp ,, sayfanda menüyü nereye koymak istiyorsan oraya yapıştır. mesela bi tablo yap menünün boyutlarında onun içine html bölümünden yapıştır kodlarını

yıldırımbeyazıt
şunu sölemeyi unuttum export ettiğin yere bir tane "mm_menu.js" die bi dosya gelecek bu dosyayı da kendi dosyalarının arasına koyman gerek (belki dosya isim değiştirebilir ama js uzantılı bi dosya gelicek )

Galus
Sonunda başardım. Desteğiniz için sonsuz teşekkürler.

Saygılarımla.
Bu ana içeriğin bir "lo-fi" uyarlamasıdır. Tam uyarlamayı tüm resimleri ve formatıyla görmek için lütfen tıklayın.