ben bir yöntem biliyorum ama yapamıyorum, eksınlar sayesınde yapıldıgını biliyorum , işyerimde bir abim var o bir dügün albümünü 7 dk kada yapıyor ne kadar söylediysem bana söylemedi, otomatik olarak her sey yapılıyor sadece bir tusa basıyor ve dügün albümü 7 dk ka sonra hazır, otomatik eksın nasıl yapılır ben bunu ögrenmek istiyorum yardımlarınız için tesekkürler iyi günler
Action panelinin üst köşesindeki ikona tıklayıp açılan panelden new action komutu veriyorsun daha sonra actionnuna isim verip tamam dedikten sonra panelin altında kayıt tuşu beliriyor. Bu tuşa bastıktan sonra ikinci kez aynı tuşa basıncaya kadar program tüm yaptıklarını action olarak kaydediyor.
File>Automate>Web Photo Gallery ile yapabilirsiniz.
Site bölümünden hazırlayacağınız albümün stilini belirliyorsunuz (yan taraftaki önizleme penceresi yardımcı olacaktır).
Source Images bölümümden albüme eklenecek resimlerin bulunduğu klasörü seçiyorsunuz.
Destination... butonundan hazırlanacak albüm dosyalarının gönderileceği klasörü belirliyorsunuz.
Options bölümünden albüm seçeneklerini belirliyorsunuz vs.
OK basınca albümünüz (albüm resimleri, *.htm sayfaları vs. ) Photoshop tarafından otomatik olarak yaratılıyor.
Site bölümünden hazırlayacağınız albümün stilini belirliyorsunuz (yan taraftaki önizleme penceresi yardımcı olacaktır).
Source Images bölümümden albüme eklenecek resimlerin bulunduğu klasörü seçiyorsunuz.
Destination... butonundan hazırlanacak albüm dosyalarının gönderileceği klasörü belirliyorsunuz.
Options bölümünden albüm seçeneklerini belirliyorsunuz vs.
OK basınca albümünüz (albüm resimleri, *.htm sayfaları vs. ) Photoshop tarafından otomatik olarak yaratılıyor.
çok teşekkür ederim Zebaniz.
walla bunu öğrendiğim iyi oldu.
emeğine sağlık.
site bi harika yaa
sayenizde çok şey öğrenceğime eminim.Tekrar saolun.
İyi çalışmalar.
walla bunu öğrendiğim iyi oldu.
emeğine sağlık.
site bi harika yaa
sayenizde çok şey öğrenceğime eminim.Tekrar saolun.
İyi çalışmalar.
bu siteyei bugün buldum, ama geç bulduğumam mı üzüleyim, bulduğuma mı sevineyim, bilemedim
ya arkşlar, bende web foto albümü yapmak istiyorum. Arkadaşın anlattıklarını Photoshop ta aynen deniyorum, ancak bitürlü olmuyo.
resimleri boş boş (transparan ama içinde bişey yok) alıp alıp işlemler yapıyo, fakat sonuçta hiçbişi olmuyo, sayfada browserde görüntülenemiyor diyo.
neyi yanlış yapıyorum acaba.
ya arkşlar, bende web foto albümü yapmak istiyorum. Arkadaşın anlattıklarını Photoshop ta aynen deniyorum, ancak bitürlü olmuyo.
resimleri boş boş (transparan ama içinde bişey yok) alıp alıp işlemler yapıyo, fakat sonuçta hiçbişi olmuyo, sayfada browserde görüntülenemiyor diyo.
neyi yanlış yapıyorum acaba.