Eski foruma "ugur" isimli kullanıcı tarafından aşağıdaki soru bırakılmıştır;
"size sorcak olduğum bi soru daha var takip ettiğim bir bilgisayar dergisinde her ay flash dersleri veriliyor ama bu derslerin çoğunda framelere aksiyonlar ekleniyor mesela:
_root.ekart1.gotoandstop(1) falan filan gibi bu komutlar nerden ve nasıl yazılıyoo bir sorum daha var bu da komutlarla ilgili mesela herhangi bir sitenin top listine üye oluyorum mesela sizinkine yada herhangi birine ve sitenize aşağıdaki komutları ekleyin diyor vede ben o komutların sayfama flash üzerinden nasıl ekleneceğini bilmiyorum bu komutlar nerden ekleniyor bunları açıklarsanız sevinirim"
Flash da Actionslar framelere yada objelere verilir. Yazılması istenen actionsların, Actions Panelinde sağ-üst deki ok'a basıp açılan menuden Expert Mode (Ctrl+E) seçilerek text alanına yazılmalıdır.
Bazı web sitelerine üye olduğunuz zaman size bir HTML kodu verirler ve sizde bu kodu kendi sayfalarınızın HTML kodları arasına eklersiniz. Şayet Flash ile hazırlanmış bir obje ise *.swf dosyasının HTML kodunu verirler, sizde bu kodu sayfalarınıza eklersiniz. Ayrıca Flash da bir çalışma yapmanıza gerek yoktur.