arkadaslar ben fotoğrafçıkta photoshop kullanımı hakkında bilgi verebilir ve aynı zamanda alabilirimde.bu konuda yazmak isteyen varsa buyursun.
önceLikLe seLamLar...
ben fotograf ögrencisiyim ve bu siteye ilk oLarak dün baktım photoshop da ödevim var diye ve gercekten yardımcı oldu bana.
çünkü ezbere bikaç komut kuLLanıodum geneLde ama baktım ki i$e yarar $eyLer varmıs gercekten photoshopta -benim bihaber oLduum-
o yüsden bugün girdim siteye üyeLiimi yaptım ve dedim ki takip etmek Lasım bunLarı
neise buraLarda oLcam umarım bigün benim de yardım edebiLeceim bi$eyLer cıkar
görüsmek üzere
ben fotograf ögrencisiyim ve bu siteye ilk oLarak dün baktım photoshop da ödevim var diye ve gercekten yardımcı oldu bana.
çünkü ezbere bikaç komut kuLLanıodum geneLde ama baktım ki i$e yarar $eyLer varmıs gercekten photoshopta -benim bihaber oLduum-
o yüsden bugün girdim siteye üyeLiimi yaptım ve dedim ki takip etmek Lasım bunLarı
neise buraLarda oLcam umarım bigün benim de yardım edebiLeceim bi$eyLer cıkar
görüsmek üzere
arkadaslar bende bugun katıldım bu sıteye elımde photoshop cs2 troaut vaersıyonu var serı nosu da var ama bır turlu aktıvasyon yapamıyorum yardımcı olurmusunuz
merhaba bende sana yardımcı olut,rum tabiki ama
sana hangi konuda yardımcı olmamaı istersin
sen sor bende söyleyim
sana hangi konuda yardımcı olmamaı istersin
sen sor bende söyleyim
Arkadaşlar,
Bende sizlerden photoshop hakkında birşeyler öğrenmek istiyorum.Ancak ben bu programı amatör olarak kendi çektiğim fotoğraflarda kullanmak istiyorum.
Örneğin çektiğim bir portrenin arka fonunu değiştireyim,suatındaki sivilceleri yok edeyim,birazda kotrastı ve parlaklığıyla oynayayım yeter.(Çok şey mi istedim?)
Bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende sizlerden photoshop hakkında birşeyler öğrenmek istiyorum.Ancak ben bu programı amatör olarak kendi çektiğim fotoğraflarda kullanmak istiyorum.
Örneğin çektiğim bir portrenin arka fonunu değiştireyim,suatındaki sivilceleri yok edeyim,birazda kotrastı ve parlaklığıyla oynayayım yeter.(Çok şey mi istedim?)
Bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.