Tam Uyarlama: aeyStudio.com - Forumlar
Sayfa: 1, 2, 3
ZoqureS
slm arkadaşlar, ben gerçekten profesyönel bi web sitesi yapmak istiyorum ama bunun hakkında çok fazla bi bilgim yok yani sayfa neyle, nası yapılır? asp php html falan nedir? kısacası hiç bi halt bilmiyorum. ne yapmam gerekir neyle ve nası başlamam gerekir? bu işin incelikleri nelerdir? herkezin yardımına ihtiyacım var! şimdiden teşekkürler...
zebaniz
Tasarım işine yeni başladığınız için öncelikle HTML ile sayfaları hazırlamayı çok iyi olarak öğrenmelisiniz ki daha sonra php, asp gibi programlama dillerini daha rahat kullanabilesiniz.
Web tasarımı ve HTML ile ilgili geniş bilgiyi sitemizin Web Tasarımı bölümünde bulabilirsiniz.
Unutmayınızki bu işler, biraz sabır ve azim gerektirir.
ZoqureS
peki bunu neyle yapacağım(program olarak)?
zebaniz
FrontPage Express, FrontPage, Dreamweaver gibi HTML editörü programlarını deneyiniz.
Web tasarımı bölümümüzü okuyunuz...
antihipokrathes
tamam ben html ile az buçuk uğraşarak site yapıyorum ama bende php asp falan istiyorum.
çok mu zor acaba bunlar?
zebaniz
PHP yada ASP gibi script dillerini kullanarak tasarımlar yapmak istiyorsanız kesinlikle HTML dilini çok iyi bilmenizde fayda var. Daha sonra bu script dillerinden öncelikle hangisini öğrenmek istediğinizi belirleyin ve bu tür scriptler ile ilgili dersler, örnekler, programlama kodları veren web sitelerini ziyaret edip buralardaki basit örnek uygulamaları indirip, uygulayarak yavaş yavaş başlayabilirsiniz.
THRoZeN
bencede çnce HTML ogrenmeniz lasım PHP ve ASP yi ile site yapmak için bide forumları gezin neyin ne oldudgunu görün....

Sayglılar.......................
ulrico
Bence Dreamweaver'ın kod değilde tasarım bölümünden bi şeyler yapabilirsin. Veya hazır şablonların üzerinde yine Dreamweaver ile oynayabilirsin.

Bu arada yeni kaydoldum herkese selam.
rukiye_51
FrontPage Express, FrontPage, Dreamweaver gibi HTML editörü programlarını deneyiniz elbatte publisher de kullana bilirsin:)
THRoZeN
Ben FrontPage Oneririm yaptıgım siteyide gösterim ornek olarak kodları ogrenmeye calıs once http://turkcrack.arsivi.com
Bu ana içeriğin bir "lo-fi" uyarlamasıdır. Tam uyarlamayı tüm resimleri ve formatıyla görmek için lütfen tıklayın.