Tam Uyarlama: aeyStudio.com - Forumlar
ZoqureS
slm arkadaşlar foruma yeni katıldım ve daa bismillah demeden konu açtım neyse konuya geliyim ben photoshop da güzel logolar yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını hakkında hiç bi fikrim yok. bu konuda bana yardım edebilirmisiniz, şimdiden teşekkürler...
zebaniz
Öncelikle Photoshop'u yakından tanımalı, kullanmasını öğrenmelisiniz. Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.
Sitemizin Photoshop bölümünü iyice inceleyip, dersleri uygulayınız.
Mawerik
bana kalırsa direk olaya gir. Real DRAW isminde bir program öneriyorum sana.. olağanüstü bir yazı programı. ordan istediğin effect i kullan ve File-Export bölümünden Photoshop Image (*.psd) olarak kaydet. daha sonra photoshopta Open olarak aç. Fotografçı isen ortalama 1,5cm 2cm ebatlarında bir logo uygun olacağı kanaatindeyim. çok üstünkörü anlattım sormak istediğin başka bişey varsa yardımcı olabilirim. Ben fotografçıyım.
tcoalngsau
mrb bende siteye yeni üye oldum.ayni zamanda fotoğrafçılıklada uğrasıyorum.sende plug-in varmi rötüş felan için.yardimlaşalım.
en iyisi konu acayim
mihmandar
Kanatimce Photoshopta iyi bir logo yapmak mumkun degil sadece var olan logoyu mukemmel bir gorunume sokmak mumkun... Dunya genelinde logo VEKTOREL olarak cizilir bu da illustrator vebenzeri programlarla olur...

bismillah bende yeni geldim bu ilk mesajim bu arada

herkese merhaba.

guzel forum bu forum!
Bu ana içeriğin bir "lo-fi" uyarlamasıdır. Tam uyarlamayı tüm resimleri ve formatıyla görmek için lütfen tıklayın.